Hovek Projectinrichting

PrevNext


Referenties

Hovek Projectinrichting

24 november 2022

Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting bundelen de krachten.

Solid corporate finance heeft de heren Dick ten Brinke en Erik ten Hove, de aandeelhouders van Hovek Projectinrichting, geadviseerd en begeleid. Onze dienstverlening bestond uit het vinden van een geschikte partij, het voeren van de onderhandelingen en het begeleiden van de ondernemers bij het due diligence proces en het opstellen en redigeren van de transactiedocumentatie. Namens Solid corporate finance feliciteren wij alle betrokken partijen met deze transactie en bedanken wij hen voor de prettige en succesvolle samenwerking.

Het Almelose Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting, met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn, hebben hun krachten gebundeld. De samenwerking krijgt vorm door een deelname van 50% door Gâteau Investments (de aandeelhouder van Ter Horst Wonen en Projecten) samen met een deelname van 50% door Geert ten Brinke (zoon van een van de verkopende aandeelhouders). Laatstgenoemde was al jaren actief binnen de onderneming en is vanaf de overname de nieuwe directeur van Hovek.

Hovek Projectinrichting is een familiebedrijf dat in 1975 is opgericht en in ruim 40 jaar tijd is uitgegroeid tot een toonaangevende specialistische speler op het gebied van projectstoffering. De onderneming richt zich op projectinrichting ten behoeve van de zorgsector, scholen en utiliteitsbouw. Meer specifiek hebben de activiteiten betrekking op het ontwerpen en realiseren van het complete vloeren- en raambekleding pakket. 

“Samen maken we er een succesvol overnametraject van”

Geert Slopsema
Eigenaar Solid corporate finance