Tandartsenpraktijk Schelfhorst

Prev


Referenties

Tandartsenpraktijk Schelfhorst

18 oktober 2023

Stephan Sanders neemt Tandartsenpraktijk Schelfhorst over.

Solid corporate finance heeft Stephan Sanders geadviseerd en begeleid bij de overname van Tandartsenpraktijk Schelfhorst in Almelo. Stephan is al geruime tijd werkzaam als tandarts bij de betreffende praktijk en is door verkoper in de gelegenheid gesteld de aandelen in de tandartsenpraktijk over te nemen.

 

Onze dienstverlening bestond uit het voeren van de onderhandelingen en het begeleiden bij de financiering, het due diligence traject en het redigeren van de transactiedocumentatie. Namens Solid corporate finance feliciteren wij alle betrokken partijen met deze transactie en bedanken wij hen voor de prettige en succesvolle samenwerking. Uiteraard wensen wij Stephan veel succes.

Al meer dan 45 jaar biedt Tandartsenpraktijk Schelfhorst professionele tandheelkundige zorg aan mensen in Almelo. De praktijk biedt een moderne en comfortabele praktijk voor patiënten, met een team van ervaren professionals die toegewijd zijn aan het leveren van de best mogelijke zorg. Tandartsenpraktijk Schelfhorst werkt met meerdere professionals met ieder een eigen functie. Het team van Tandartsenpraktijk Schelfhorst bestaat uit meerdere tandartsen, preventie assistenten, wortelkanaal behandelaars, een esthetische tandheel deskundige en een implantoloog. Alle disciplines van Tandartsenpraktijk Schelfhorst bevinden zich onder 1 dak aan de Stins 4 te Almelo.

 

“Samen maken we er een succesvol overnametraject van”

Geert Slopsema
Eigenaar Solid corporate finance